Onze Diensten

Finanz4U levert de volgende dienstverlening

Finanz4U is een onafhankelijk financieel advieskantoor die hypotheek- en financieel advies op maat biedt aan particuliere

relaties en ZZP’ers. Persoonlijke aandacht, oprechte interesse en direct contact met klanten staat voorop. De kernwaarden van Finanz4U zijn; persoonlijk, betrouwbaar, dichtbij en maatschappelijk betrokken. Finanz4U heeft als doelstelling dat zijn relaties zorgeloos zijn over hun financiële toekomst, Finanz4U geeft financiële rust.

Onafhankelijk Hypotheekadvies

U wil graag:

  • een eerste woning kopen
  • een volgende woning kopen
  • als zzp'er een woning kopen
  • u gaat scheiden en wil graag blijven wonen
  • een lage hypotheekrente, uw hypotheek oversluiten
  • extra aflossen op uw hypotheek

Wij werken rechtstreeks meer dan 25 aanbieders van hypotheken. U krijgt bij ons dus altijd de laagste hypotheekrente en beste voorwaarden. Naast het bespreken van uw maximale hypotheek, lage hypotheekrente vergelijken wij tevens de voorwaarden. Wij bespreken altijd 3 voorstellen zodat u een keuze kunt maken uit een hypotheek die naadloos aansluit bij uw wensen.

Financiële Risico's

Naast de hypotheek is een goed persoonlijk financieel plan belangrijk. Een goed financieel plan biedt u inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen en helpt u risico’s te beheersen. Naast het hypotheekadvies geven wij u inzicht over belangrijke financiële risico’s zoals werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Een goed financieel plan gaat verder dan alleen een berekening maken van uw maximale hypotheek en zoeken naar de goedkoopste hypotheekrente.

Verzekeringen

Alles onder één dak. Wij bieden u graag de mogelijkheid tevens uw verzekeringen bij ons af te sluiten. Ook hier staan wij voor onze kernwaarden persoonlijke aandacht, oprechte interesse en direct contact. Wanneer wij u begeleiden bij uw hypotheek kunt u tevens uw verzekeringen als opstal, inboedel en auto bij ons afsluiten. Ook hierin adviseren wij u onafhankelijk en werken wij samen met meerdere aanbieders. Vanzelfsprekend kunnen wij uw huidige verzekeringen ook vrijblijvend vergelijken met uw huidig verzekeringspakket.

Neem direct contact op via onderstaande button of bel 040-23033250. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis, ook in de avond.

Vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis, ook in de avond!