Over mij

Mijn naam is Vincent Nauta. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Tot 2008 ben ik werkzaam geweest bij ABN AMRO Bank als adviseur particulieren en ING Bank als financieel adviseur. Van 2008 tot 2016 heb ik gewerkt voor coöperatie DELA. Hier was ik als laatst werkzaam als accountmanager en verantwoordelijk voor de contacten en afspraken met grote volmacht-, hypotheek advieskantoren in Zuid, Oost en Noord-Nederland.

Door het dagelijks contact met veel enthousiaste financieel- en hypotheek adviseurs heb ik in 2016 de keuze gemaakt mijn hart te volgen en als onafhankelijk financieel adviseur te starten. Als freelancer heb ik voor meerdere opdrachtgevers gewerkt als financieel adviseur in regio Eindhoven. In 2018 ben ik gestart met mijn eigen kantoor Finanz4U.

Finanz4U staat voor persoonlijk en betrouwbare dienstverlening. Wij zijn een lokaal maatschappelijk betrokken kantoor voor onafhankelijk financieel advies in hypotheken en verzekeringen. Wij werken niet reactief maar proactief. Wij nemen graag de regie bij het afsluiten van een hypotheek. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken gedurende het aanvraagtraject van een hypotheek en bieden wij u duidelijkheid en financiële rust vanaf het moment dat u geïnteresseerd bent in een woning tot het moment dat u in de woning woont.

Ons kantoor

Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven (achter de Pathé Bioscoop) op enkele minuten loopafstand van het Centraal Station.

Vrijblijvende afspraak, ook in de avond!